[ultimate_heading sub_heading_font_size=”desktop:25px;”]

Je staat op het punt om te gaan beginnen met crossfit! Gaaf. Maar uiteraard wil je goed voorbereid zijn en weten wat voor producten je gaat aanschaffen. Daarom vind je hier antwoord op de meest gestelde vragen.

[/ultimate_heading]

Welke betaalmethodes worden er gehanteerd?
Om je crossfit uitrusting af te rekenen, wordt er gebruik gemaakt van iDeal en PayPal.

Naar welke landen wordt verzonden?
De door ons geleverde producten worden verzonden naar alle adressen in Nederland, België en Luxemburg. Je pakket wordt verzonden via het netwerk van PostNL.

Hoe wordt de bestelling geleverd?
Afhankelijk van het aantal producten wordt er voor gekozen om de producten via de post of in pakket vorm te versturen. Wanneer je één speedrope bestelt, zal deze via de brievenbus thuis bezorgd worden. Ga je voor een combi pakket of alleen de grips, dan wordt deze als pakket verzonden.

Hoe snel kan ik beginnen?
De bestelde producten worden binnen één werkdag verzonden. Dit houdt in dat je de bestelling de volgende dag in huis zal hebben. Versturen naar België of Luxemburg duurt twee tot vier werkdagen.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
De bestelde producten zijn binnen 14 dagen te retrourneren. Voorwaarde is wel dat de producten ongebruikt geretourneerd dienen te worden. Tevens mogen er geen sporen van gebruik op zitten. Anders kunnen wij de producten helaas niet accepteren.

 

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier. Je vraag wordt nog dezelfde werkdag beantwoord.